L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dilluns, 6 de setembre del 2010

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA JORNADA DE NETEJA

Ahir diumenge 5 de setembre vam fer una crida als socis per netejar el camí de la volta al Castell. Tot i que no ho semblava, vam emplenar 5 contenidors d'escombreries, amb molts d'envasos, plàstics i llaunes i bastants papers. Vam trobar també una cadira de plàstic i altres objectes més grossos.



A causa de la calor que feia, vam tenir dos petits ensurts: dues persones  van patir unes lipotimies, que es van passar ràpidament, sense haver de demanar ajuda al serveis mèdics, afortunadament.

A totes les persones que han participat, els hi donem les gràcies .


GRÀCIES PER LA VOSTRA COL.LABORACIÓ !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada