L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dimarts, 22 de març del 2011

HORA NOVA 23 MARÇ 2011

Sant Ferran, el castell de les sorpreses

22/03/2011 - 09:34h 
Unes 55.000 persones visiten cada any el castell de Sant Ferran. Segons les dades facilitades pel consorci que gestiona la fortalesa, en els darrers quatre exercicis les xifres han oscil·lat a l’entorn de les 30.000 visites turístiques i les 25.000 visites per activitats puntuals, bàsicament les exposicions o les conferències. Per tal de millorar l’atenció al visitant, la propera Setmana Santa entrarà en servei el nou espai de recepció alhora que el recinte incorpora dos nous atractius, un mirador excepcional sobre tota la comarca i el teulat original del segle XVIII que ha permès descobrir un innovador sistema de defensa per a l’època i que s’ha mantingut intacte fins ara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada