L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

diumenge, 24 de juny del 2012

CONFERÈNCIA DE FRANCESC CRUANYES


El divendres 22 de juny, Francesc Cruanyes obsequià als amics del castell de Sant Ferran amb una amena xerrada sobre els debats televisius. El periodista figuerenc, que també imparteix classes de comunicació a la universitat, va delectar els assistents amb els secrets de la professió i amb anècdotes divertides.

                              Foto:  Martí Dacosta

Va exposar que un debat es diferència d'una tertúlia en què es busquen analistes que tinguin opinions diferents sobre un tema concret. El talent i el "nas" de l'equip que ho organitza ha de saber escollir un ventall de persones que sàpiguen expressar la seva opinió, de forma interessant i que ajudin a formar els telespectadors, és a dir, que del programa tinguin més elements de judici per tal de formar-se la seva pròpia opinió.

                                        Foto: ACSF

Finalment en Francesc va defensar que el model públic de televisió té un sistema de controls externes perquè es garanteixi la pluralitat. Aquest convidat fou presentat per en Daco qui exaltà les qualitats del conferenciat, fent esment a la seva faceta de periodista, escriptor i comunicador i que, a més, és una persona propera que col·labora amb els mitjans de comunicació comarcals i les entitats locals.


                                                          Foto: Martí Dacosta

Josep M Dacosta


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada