L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

diumenge, 17 de febrer del 2013

SORTIDA CULTURAL PER L'EMPORDÀ 16 FEBRER 2013

Dissabte, amb gran il·lusió, vam continuar amb les sortides culturals. Aqueta vegada acompanyats per 70 soci i amics, hem anat a visitar l'Esgésia de SANTA ELENA, al poble de Santa Creu, de la mà de ANNA MAARIA PUIG, arqueòloga


Se li fa entrega d'un ram de flors per la seva desisnterassada col"laboració

A continuació, ens vam dirigir cap al Monestir de Sant Pere de Rodes, on l'escriptora NÚRIA ESPONELLÀ, ens va fer una gran explicació al mateix temps que ens parlava del seu llibre RERE ELS MURS, que és una bistòria que se desenvolupa ditre d'aquest monestir
tot el grup, devant del Monestir

Núria Esponella, rebent un obsequi per la seva desinteressada col·laboració

A continuació ens vam dirigir a Llançà. on l'artista Carles Bros ens va donar  informació de la pintura que està portant a terme en aquest municipi, i vam visitar els seu estudi.
al fons el dic


Carles Bros, pintant el dic





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada