L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dijous, 25 d’abril del 2013

HORA NOVA



ELS AMICS DEL CASTELL FELICITEN LA INICIATIVA DE LES TRES DEPENDENTES





Moda que arranja boscos

22/04/2013 - 19:12h 
Gràcies a la incitativa de tres dependentes de la botiga de Massimo Dutti que hi ha a Figueres, una brigada de nou treballadors de la Fundació Altem arranjarà els boscos que circumden al Castell de Sant Ferran amb l’intenció de prevenir el possible impacte d’un incendi. Es tracta de l’anomenat projecte ‘Protege el bosque’ amb que Iolanda Pujol, Yolanda Gómez i Marta Ballús van guanyar un important concurs anomenat ‘The Big idea Project’ que convoca des de fa tres temporades el Grup Inditex per als treballadors de la multinacional.
Tot va començar l’estiu passat durant els incendis que van assolar el nord-oest de la comarca. Expliquen que aquells dies de tragèdia, l’impacte del foc al paisatge i a la gent de la comarca, les va afectar molt i que va ser llavors quan van decidir que havien de fer quelcom per afegir-se a l’allau de voluntaris que des de diferents àmbits oferien el seu suport a les zones i persones colpejades per les flames. I van descobrir que la millor manera de fer-ho era participant en un concurs que convoca la seva empresa: el ja anomenat The Big Idea project.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada