L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dijous, 30 de maig del 2013

EXPOSICIÓ DE MATEU PUJOLRÀS amb el títol "DES DELS MEUS PINZELLS"


Nacido en Figueres en 1950, expone un total de 40 obras destacando retratos, y paisajes.




Puljoràs como artista esencialmente del Empordà donde reside, hace de los paisajes de la comarca gerundense motivo de una buena parte de su obra.

En ella encontramos las características de la pintura ampurdanesa: tres partes de cielo y una de tierra: cielos de gran amplitud y nubes que parecen flotar en el espacio y siempre la llanura muy arraigada en los habitantes de la zona, con una perspectiva que siempre lleva al mar.




Su obra sencilla, muestra de un tácito trabajo interior. El artista desnuda de ornamentos la realidad y nos ofrece la esencia, la plenitud de unos paisajes dominados por la luz y el color del Empordà



Mateu Pujolràs ha expuesto en Figueres, Cadaqués, Boadella , Vilajuiga, Massanet de Cabrenys.
Sr. Herrera, President de l'Associacio,  Sr. Pujolràs Pintor i Sr. Godoy Regidor Cultura Ajuntament de Figueres



Com sempre èxit de públic a la inauguració de la exposició de pintures a la Seu Social dels amics del Castell.




Van actuar els Alumnes de "Cant Dramatitzat de l'Aula de Teatre Eduar Bartolí"

Podeu veure els quadres a l'album de fotos d'aquest blog
----------------------



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada