L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

diumenge, 15 de febrer del 2015

SORTIDA CULTURAL: PERALADA I UN PASSEIG AMB EL PINTOR PUJOL BOIRA


Comencem dissabte 14 febrer 2015, agafant el bus que ens portará fins a Peralada.







Allà ens esperava la bibliotecaria del Museu del Castell,  INES PADROSA, que ens va explicar, amb tota classe de detalls, la exposició DAMIÀ MATEU I BISA, empresari, promotor i col·leccionista.
http://inespadrosa.blogspot.com.es


Volem agraïr a la Inés la col·laboració amb la nostra Associació.

Sr. Damià Mateu

A continuación vam visitar el Museu del Castell de Perelada: Museu del vidre, Esglèsia del Carme, Museu del vi


Després vam tornar a Figueres, per trobar-nos amb el pintor PUJOL BOIRA, el qual ens va explicar l'obra que té en l'esglèsia de Sant Pere

Sr.Pujol Boira



Les reixes
el frontispici

A continuación vam anar al estudi del pintor on va explicar les técniques que va fer servir per fer l'obra de la esglèsia de Sant Pere, i quadres de gran dimensions que exposa en aquest estudi.



El Sr. Pujol Boira, va regalar un llibre-catàleg, a l'Associació que va ser recollit pel President de la entitat Sr. Herrera



Vam acabar el dia amb un dinar de germanor





Aquí hi soms tots.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada