L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

diumenge, 2 d’agost del 2015

DIMECRES 5 D'AGOST - XIV SOPAR DE LA LLUNAN I ESTRELLES

Aquest any el Sopar de la lluna i estrelles, l'hem celebrat al Restaurant "El Pa Volador", doncs en els jardin de la Residencia del Castell de Sant Ferran, on ho hem fet els darrers anys, no té capacitat per les persones que volien participar-hi, i tampoc el restaurant de la residència.

Amb una nit calurosa, van anat arribant els socis i amics i es van quedar "bocabadats" per el lloc, el menjador i las música que havien preparat


El sopar va ser abundant i esquisit.




Vam acabar degustant els pastissos que com cada any estant fets expresament per a l'Associació



La música va anar a càrrec de SANTI ESCURA i la seva companya



L'amic JOAN TOMÀS, ens va fer passar una bona estona amb els seus monòlogs.


I com va sortir molt bé i tothom estava content, esperem millorar-lo pel pròxim any, si es possible.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada