L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dimecres, 27 de gener del 2016

DIVENDRES 5 DE FEBRR 2016- ARTISTES DE COLERA AL CASTELL DE SANT FERRAN

El passat divendres dia 5 de febrer, es va inaugurar l'exposició d'artistes de Colera, dins el cicle que l'any passat es va iniciar amb la població de Port-Bou.


Hi participen en diferents disciplines:
-Dolors Ventós (pintura i escultura)
-Nuria Surribas (Escultura)
-Gemma Romero Goday (Pintura)
-Àngela Clos (Poesia)
-Pat Bros (Performence)
-CarlesPiera (escultura)
-Carles Bros (Pintura)

La sala dels Amics del Castell de Sant Ferràn, es va omplir de públic, que va poder gaudir de les obres.






Hi van assistir diferents autoritats i van presentar l'acte, el Consell Comarcal, el regidor de cultura de l'Ajuntament de Colera, Antoni Cano i el president del Amics del Castell, Antonio Herrera.



L'actuació de Pat Bros, va ser un body-art i el resultat final va representar el signe de la Pau. Bros va fer un homenatge a les victimes dels darrers atentats terroristes com el de Paris i als refugiats que cada dia emigren a Europa desesperats i molts perden la vida.







Els Amics del Castell pretenen amb aquesta iniciativa, la promoció dels nostres pobles i donar la oportunitat d'exposar a artistes que no troben espais expositius per donar a conèixer la seva obra.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada