L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dijous, 6 d’octubre del 2016

CONFERÈNCIA: REFUGIATS, DE LA GUERRA CIVIL A L'ACTUALITAT DIVENDRES 14 D'OCTUBRE 2016

Amb una gran assistència de públic David Garcia Algilaga i Joan Manuel Soldevilla ens van explicar la diferència de refugiats i desplaçats, que origina totes les guerrers i conflictes.

Podeu veure la presentació de EmpordàTV ENTREU

Sr.David Garcia Algilaga i Sr. Joan Manuel Soldevilla

També van parlar dels refugis que és van construir per tot catalunya en especial els de Figueres, i que alguns com el de la Plaça Coverta es poden visitar.

Sr. David G.Algilaga, Sr. J.M.Soldevilla i Sr.Benejam


 L'acte estava inclós dintre del programe "Refugiats, un drama actual" organitzat per Lluís Benejam, El Casino Menestral i la Fundació Albert Tomàs.




Un aspecte de la Sala. Gràcies a tots els que ens acompanyeu





Us paso enllaç del blog del conferenciant blog David Garcia Algilaga
Per veure més fotos entreu a : AQUI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada