L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dimarts, 19 de setembre del 2017

DIMECRES 4 D'OCTUBRE 2017-HISTÒRIES DE MÚSICS DE ANTONI MAS



En col·laboració amb Foment de la Sardana de Figueres i amb motiu de Figueres capital de la Sardana va tindrà lloc a la seu social dels Amics del Castell de Sant Ferran la conferència-presentació del llibre HISTÒRIES DE MÚSICS a càrrec de Antonio MAS BOU,autor.


L'acte  presentat per Montserrat Mauné presidenta de Foment de la Sardana.




Antoni Mas i Bou (Caldes de Malavella18 de maig de 1945) és un director de cobla i compositor de sardanes.
Nebot del popular autor Francesc Mas Ros. La seva línia, però, no ha estat paral·lela a la del seu oncle i la seva producció sardanista és reduïda però d'una qualitat molt diferent, sobretot en una segona època. Ha estat director de les cobles La Caravana (1975-76), Marina (1977-90) de la qual fou impulsor i membre fundador; Maravella (1990-94) i Selvatana (1994-97).
Va ser dues vegades president del Sindicat de Músics de Girona (1989-2004) i (1996-2006), president de la Societat Cooperativa Músics de Catalunya (2001-2006), president de l'Associació Cultural MusiCat (2003-2006), fundador i gerent del Grup de Gestió MusiCat (1996-2008), president de la Unió de Músics de Catalunya (2003-2009). Com a compositor, acredita seixanta-tres títols enregistrats i diversos premis. Com a director, ha enregistrat disset treballs discogràfics i videogràfics.
Actualment forma part del Consell Directiu de la Sociedad de Artistas de España (AIE)



Podeu veure més fotos AQUI



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada