L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dimarts, 7 de novembre del 2017

PRESENTACIÓ 4º EPISODI, DISSABTE 18 NOVEMBRE 2017


-->
Suposem que per una vegada ens perdonaran que nosaltres mateixos valorem l'acte de presentació de llibre que hi va haver al Castell el dissabte dia 18 de novembre, com a excepcional.  Ho considerem així per uns quants fets que van resultar evidents: la sala on hi celebrem els actes de la nostra Associació oferia un aspecte impressionant, plena fins a vessar. 







 I a la presentació del llibre, que ja és el quart de la col·leció "Episodis del castell", hi havia tots els autors (sis), un fet també que creiem excepcional.  Les glosses que cadascun dels autors va fer sobre el respectiu text publicat, resultaren tan amenes com interessants, i això es notà en l'atenció i els aplaudiments dels nostres socis i sòcies que omplien la sala.

El presentador de l'acte, el nostre president Antonio Herrera, agraí la col·laboració de tothom, i es mostrava especialment emocionat i satisfet de la publicació, la col·laboració dels autors i l'assistència.




El llibre presentat, que porta per títol "El Castell de Sant Ferran – Un entorn natural i quatre personatges", va en la línia editorial dels anteriors tres llibres publicats: se segueix biografiant personatges relacionats amb el nostre Castell, afegint-hi aquesta vegada un document-estudi del seu entorn natural i paisatgístic.


Josep Mª Dacosta autor capítol 1

Gerard Bussot i Cristina Ribot autors capítols 2.1 i 2.2

Joan Armangué, autor capítol 3

Carlos Diaz Capnany, autor capítol 4

Josep Playà, autor capítol 5

Un nou llibre que com els anteriors ens adjuda a conèixer el Castell de Sant Ferran, i com que ja se sap que sense coneixement no hi ha estimació, en deduïm que la lectura d'aquest nou "Episodi", bo i aportant més coneixença del monument, en portarà com a conseqüència una millor valoració i estimació.

Gràcies a tothom una vegada més.
JOSEP VALLS




ES PODEN VEURE MÉS FOTOS AQUÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada