L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

divendres, 15 de maig del 2015

CREU PRESENTADA AL CONCURS DE FIRES I FESTES DE SANTA CREU


Com cada any, l'Associació ha participat en el concurs de CREUS DE MAIG, de les Fires i Festes de la Santa Creu, que organitza l'Ajuntament de Figueres.

Yvonne, comença la faina

Un any més, la sócia Yvonne Heinnert, ha dissenyat i ha confecionat la creu, amb la ajuda d'altres membres de l'Associació.
El President i el Secretari, fen neteja








Ja té forma


Hem de triar les flors 



ja estem a punt de penjar els quadres







La creu acabada


DETALLS DE LA CREU

 

 


 



JA HEM ACABAT!!!


ARRIBA EL JURAT i AUTORITATS  PER EVALUAR!!!!!










Y TENIM SORT!!!! ENS HAN PREMIAT!!!!

PREMI A LA MILLOR COMPOSICIÓ FLORAL




RECOLLINT EL PREMI : SRA.Marisa, Sr. Christian. Sra. Yvonne i Sra. Marta Felip. Alcaldessa de Figueres

També un any més, volem donar les gràcies a la Yvonne,  als ajudants, a totes les persones que han pujat a veura la Creu, i als que ens donen suport per seguir aquesta tradició.

FINS L'ANY QUE VE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada